Grünwald Karrier

Gyakornoki
Program

Szeretnél egy igazán fiatalos, európai stílusban dolgozó csapat része lenne, itt a lehetőség számodra

A GRÜNWALD olyan fiatalok jelentkezését várja, akiket vonz a független, felelős, minőségi mérnöki munka, most folytatják vagy már befejezték felsőfokú tanulmányaikat,  legalább angol nyelven beszélnek, széles látókörűek, és az sem árt, ha van némi humorérzékük. A jó csapat az jó csapat.

Pécs  |  Legalább heti 4×4 óra

A program időtartama általában egy év, a legizgalmasabb fejlesztési időszakban vehetsz részt majd a pörgésben! A gyakornokok szakmai fejlődését személyes mentorok támogatják, segítségükkel megismerheted a különféle részlegek ill. a factory / enginneering / services divízió sajátosságait. Talán Te leszel az, aki új „industrial design” K+F részlegünk kitalálásában részt vehetsz, ahol rajtad is áll, mennyire lesz menő egy külföldi etalonhoz képest.

Heti több alkalommal személyes foglakozásokat is szervezünk, amelyeken a Grünwald tapasztalt kollégái osztják meg a gyakornokokkal a szakmai fogásokat. A heti munkában, pedig legalább heti négyszer négy órát kell az irodában a mentorral együtt építeni a szép új világot, tanulni és fejleszteni a jövő termékeit.

Ismerd meg a világot velünk, a tanulás a kutatás útján válik igazán teljessé.

Független, minőségi mérnöki munka

Izgalmas fejlesztések

Fiatalos, jó csapat

Személyes mentorok

Legalább heti 4×4 óra munkaidő

Széleskörű ismeretek megszerzésének lehetősége

Érdekel? Vágj bele!

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, motivációs levéllel
(jó pont, ha az utóbbi nem sablonos, de ne legyen hosszabb 3 ezer karakternél) az alábbi e-mail címen:

karrier@grunwald.co.hu