Grünwald Karrier

Irodai
ügyintéző

Ha úgy érzed eljött az idő a váltásra, dolgoztál már irodában, eddig sok kollégád munkáját segítetted szervezéssel, anyagbeszerzéssel, rendelésekkel, akkor egy nagyon izgalmas lehetőséget ajánlunk.

Türje  |  Teljes munkaidő

Egy gyártó technológiai központ létrehozásán dolgozunk, ahova új kollégákat keresünk. Szemléletünk modern és fiatalos, a legfőbb cél mindenki élvezze a munkáját, sikeres legyen. Ha számítógépes alapjaid rendben vannak, mint alapfokút word és excel, akkor minden más számítógépes alkalmazás bemutatása már a betanulás része, ill. ha ég benned a tűz, online tanfolyamokon néhány bizonyítványt még begyűjthetsz. Hosszútávon ha élvezed a környeztet, karriered több irányba is indulhat, ami még jobb jövedelemmel, vagy vezetői pozícióban teljesülhet ki, ez csak rajtad áll.

Tudd, nálunk az számít élvezd a munkád, mert különben nem lesz meg benned a motiváció, nem fog égni az a bizonyos tűz, ami a siker elengedhetetlen feltétele. Nem az alaptudásod lesz mérvadó, hiszen az igazi képzést mi fogjuk megadni számodra.

Több mint 100 új kollégára teszel szert, és sokan szakmájukban már a legjobbak között vannak az országban, és nem véletlenül. Új kollégáid közül van, aki iparfejlesztésben országos szinten tanácsadó, tehát a Te feladatod élvezni a munkád, szívni magadba a tudást, és hinni benne, itthon is elérhetőek az álmok.

Amit kínálunk:

Nálunk a tudás az első, kiállítások, továbbképzések, minden amivel együtt fejlődünk.

Modern szakmai és informatikai környezet, a tudás bővítése elsőrangú.

Családias légkör, szeretnünk kell a helyet ahol dolgozunk, ezért közösen teszünk.

Hosszútávú, biztos munkahely, első az ember, a LEAN alapelve.

Versenyképes jövedelem, megbecsülés, bejárás biztosítása vagy kiegyenlítése.

Széleskörű ismeretek megszerzésének lehetősége, nem unalmas és monoton munkakör.

Érdekel? Vágj bele!

Érdeklődj hétfőtől péntekig 7:00 – 15:00 között a +36 30 432 3133 telefonszámon
vagy jelentkezz fényképes önéletrajzzal az alábbi e-mail címen:

karrier@grunwald.co.hu