loader image

Grünwald Factory
A gyár

Türjei IPAR 4.0 rendszerű gyárunkban közel 50 kollégánk segítségével digitális vezérlésű CNC gépekkel, műanyag hegesztő valamint rotációs műanyagöntő technológiákkal készítjük a saját fejlesztésű tartályainkat a lakosság, a mezőgazdasági és ipari felhasználók számára.

Gyártelepünkönk megtalálható fémipari lakatosüzemben a kerítéstől a szerszámokig széles skálában gyártunk termékeket.

Műanyag környezettechnikai termék gyártás

Műanyag hegesztőüzemünk a legmodernebb CNC vezérelt gépekkel, tökéletes tompahegesztéseket, extrúziós hegesztés terén pedig a szigorúbb német hegesztési szabványok (German Welding Society) által megfogalmazott vizsgáknak tesznek eleget kollégáink.

2020 évben rotációs öntéssel foglalkozó gyártási részlegünk is megújul, az új gyártó eszközökkel környezettechnikai berendezéseken túl, köztéri és kerti tárolóktól, a játszóterekig, a termékeknek csak a megrendelőink fantáziája szabhat csak határt.

Főbb környezettechnikai termékeink:

Esővízgyűjtő és záportározó
Szennyvíztároló
Biológiai szennyvíztisztító
Zsírleválasztó (zsírfogó)
Olajleválasztó (olajfogó)
Oltóvíz (tűzivíz) tároló
Átemelő akna
Vízóra akna
Árvízvédelmi csappantyúk

Sorozatgyártott termékeink mellett egyedi megrendeléseket is rövid határidővel tudunk teljesíteni.

Szigorú gyártási minőségellenőrzésünk, ennek következtében a kiváló gyártási minőségünk híre már Nyugat Európába is elért, így sok cég számára bérgyártásban is végzünk hegesztést, berendezések gyártását.

K+F részlegünk folyamatos új termékek fejlesztésén dolgozik a Mérnök csapattal karöltve. Termékeink után a külföldi kereslet is egyre magasabb, 2019-ben veszélyes anyag tárolók tekintetében értünk el kimagasló sikereket.

 Gyártó épületeink 2019-ben teljesen megújultak, modern hőszivattyús fűtést, napelemes kiegészítő rendszereket kaptak, több mint 200 fát ültettük, így gyártási ökológiai lábnyomunkat minimalizáltuk, egy modern környezetbarát munkakörnyezetet alakítottunk ki.

Fémipari termék gyártás

2016 évben kialakítottuk lakatos üzemünket, ahol híddarus emelési technológiával, CNC plazmavágás, CNC darabolás és hengerítés mellett, szénacél, rozsdamentes acél, és savállóacél alapanyagból gyártjuk termékeinket. Acél szerkezetek gyártása a fő profilunk, ahol ipari víztechnikai berendezések számára is, bármilyen alapanyagból tudunk tartót, lépcsőt, folyadéktárolót, igény szerinti berendezést gyártani.

2018-éven közösségi médiás szavazatok alapján, igény mutatkozott a minőségi, egyedi kovácsolt vas jellegű és „különleges formájú nem sablon” kerítésekre, amely azóta is nagy siker.

Képzés

A Grünwald Factory –ban dolgozó összes kollégának szükséges volt megismerkedni a Kaisennel, sajátjává kellett tenni a LEAN szemléletet, ami által nálunk már mindenki tudja, első az ember, de a minőségből és hatékonyságból lesz a fizetésünk.

Kollégáink nemzetközi kiállítások, szakmai konferenciák látogatásával folyamatosan fejlesztik tudásunkat.

Fontosnak tartjuk az utánpótlás keresést, ezért logikus lépés volt, hogy ipari iskolák számára kamara által akkreditált képzőhellyé váljunk. Ezáltal a fiatal és jól képzett szakmunkások tudnak csatlakozni gyártó és beépítő divíziónkhoz.