fbpx
loader image

Pécs belvárosában található irodánkban diplomás mérnökcsapatunk feladata a tervezés, termékfejlesztés (K+F), és a jogszabályoknak mindenben megfelelő tervek elkészítése. Munkájukat CAD/CAM 3D tervező szoftverek, 3D nyomtatók valamint SAP vállalatirányítási rendszer támogatja.

Pályázatíró részlegünk feladata az EU pályázatok jogi és pénzügyi ismerete. A pályázatokat ügyfeleink számára díjmentesen összeállítjuk, 2020-ig több mint 300 pályázatot írtunk meg – idén 200-at tervezünk – és az összes már bírált pályázatunk sikeres volt.

Pénzügyes, és kereskedő kollégáink telefonon, emailben a jelenlegi és jövőbeni Ügyfeleink rendelkezésére állnak a hét minden munkanapján az érdeklődéstől a megrendelésen, részletes ajánlaton és számlázáson át egészen a termék kiszállításának és beépítésének koordinálásáig bezárólag, sőt még utána is az esetleges garanciális feladatok támogatásával.

Türjei IPAR 4.0 rendszerű gyárunkban a digitális CNC gépekkel, rotációs műanyagöntő valamint műanyag hegesztő technológiákkal készítjük a saját fejlesztésű tartályainkat a lakosság, a mezőgazdasági és ipari felhasználók számára.

Termékeink között megtalálhatóak a különböző méretű élelmiszeripari pl. bortartályok, esővízgyűjtők, záportárolók, olaj és zsírfogók, zárt és biológiai szennyvíztisztítók, tüzivíztárolók, vízóra vagy átemelőszivattyú akna, árvízvédelmi csappantyúk.

Sorozatgyártott termékeink mellett egyedi megrendeléseket is rövid határidővel tudunk teljesíteni.

Gyártelepünkönk megtalálható fémipari lakatosüzemben a kerítéstől az acélszerkezeti elemekig széles skálában gyártunk termékeket.

Hazánkban egyedülálló módon mi nem csak megtervezzük és eladjuk, de saját szakemberekkel kiszállítjuk és beépítjük a megrendelt termékeket! 

A helyszíni felmérést magasan képzett szakembereink egy héten belül elvégzik.

A megrendelt terméket 10 napon belül saját járműparkunk segítségével kiszállítjuk, és rövid határidővel saját professzionális szakembereink segítségével beépítjuk.

Speciális pl. gumilánctalpas munkagépek használatával a beépítendő műtárgy környezetében a legkevesebb kárt igyekszünk okozni.

Amennyiben garanciális javítási igény lép fel, azt is mi biztosítjuk! Mindez annak köszönhető, hogy a megrendeléstől a gyártáson, kiszállításon át a beépítésig mindent saját szakembereinkkel végzünk el. Nálunk nincs külső vállalkozó!

Partnereink, ahol Grünwald műtárgy üzemel