loader image

A Grünwald Services
Mélyépítő divízió

Hazánkban egyedülálló módon mi nem csak megtervezzük és eladjuk, de saját szakemberekkel kiszállítjuk és beépítjük a megrendelt termékeket!

A Grünwald Services 35 folyamatosan képzett szakembere a gyártól a beépítésig a teljes termékutat egymaga biztosítja.

Az előzetes helyszíni felmérést a Grünwald Services magasan képzett szakembere a megkeresés után egy héten belül elvégzi.

Miután Grünwald Engineering szakemberei elkészítették az ajánlatot, a terveket, dokumentációt és a pénzügyi teendőket, a Grünwald Factory legyártja a megrendelt terméket.

Az elkészített terméket a Grünwald Services szakképzett kollégái 10 napon belül saját járműparkunk segítségével kiszállítják, és magasan képzett, mélyépítési műtárgy beépítés tekintetében tapasztalt beépítő kollégáink beépítik.

Amennyiben garanciális javítási igény lép fel, azt is mi biztosítjuk! Mindez annak köszönhető, hogy a megrendeléstől a gyártáson, kiszállításon át a beépítésig mindent saját szakembereinkkel végzünk el. Nálunk nincs külső vállalkozó!

grünwald létszám alakulása 2019

Járműpark, munkagépek

Grünwald Services munkagépek

A szakmai tudás és a hatékony munkavégzés a 21. században egy harmadik póluson is múlik, ezek a modern, és specializált munkagépek. Cégünk már korán felismerte, nem szabad mindent egy „öszvér géppel” megoldani, mert az a minőség, és a hatékonyság rovására fog menni. Lakossági és sok ipari projekt esetén, amit más egy géppel végez el, mi kettő célgéppel, fele idő alatt, jobb minőségben.

A beépítendő műtárgy környezetében a legkevesebb kárt igyekszünk okozni. Ehez olyan speciális munkagépet használunk, mint a gumilánctalpas Kubota dömper, ami képes a földet és a kavicsot akár egy 90 cm -es kerítéskapun keresztül be és ki szállítani. Magyarországon kizárólag cégünk rendelkezik ezzel a nagyon praktikus kisgéppel. Az ilyen munkagépek tudják azt biztosítani, hogy lakossági ügyfelek számára akár 1 napon belül is beépítsünk egy esővízgyűjtő rendszert vagy egy biológiai szennyvíztisztítót.

Ennek természetesen ára van, de nem kell felesleges munkaórákat leszámlázni ügyfeleinknek, hiszen a munkafolyamatra épített célgéppel dolgoztunk, nem voltak felesleges munkafolyamatok. Kivétel nélkül minden ügyfelünk értékelte hozzállásunk, és mi tudjuk, ez az alapja a következő megrendeléseknek.

Több mint 10 teherautóval, 15 trélerrel, 14 munkagéppel, 11 dömperes munkagép állománnyal, szakmai minőségi környezettechnikai projektekre specializálódtunk.

Képzés

Olyan képzési rendszert dolgoztunk ki, ahol minden szakmai szempont szerint, szisztematikusan elkezdtük kollégáinkat oktatni, specializált pl. szivattyú bekötés esetén gyártókat kértünk meg oktatások megtartására.

Mára minden évben két alkalommal kell Services részlegünk dolgozóinak vizsgával bizonyítani tudásukat, miszerint minden körülmények között képesek tökéletes, szakmailag kifogástalan munkát adni ügyfeleinknek.

Egyre több partnerünk szeretne résztvenni a Grünwald Services képzési programban, így azt akik kifogástalanul teljesítik, teljes gyári támogatást kapnak. Mi hiszünk azokban, akik szakmai tudásukkal a minőségi beépítést szolgálják.