loader image
Több szakma egy cél
Saját járműpark
Minden feladatra speciális munkagép
Mind egy csapatban játszunk
Hazai tervezés, fejlesztés, gyártás
Minden feladatra speciális munkagép
Előző kép
Következő kép
 

A Grünwald

A Grünwald egy elismert, száz százalékosan magyar márka, melyet 2008-ban mérnök kollégákkal azzal a céllal alapítottunk, hogy olyan terméket alkossunk, ami a XXI. századi energiatakarékosság és vízhatékonyság területén minőségi utat mutat. Ezt a víziónkat cégünk, a Zero Energy House Energetikai és Építőipari Kft. (Z.E.H. Kft.) neve is tükrözi.

Európa és az Egyesült államok ipari technológiáit elemezve, a magyar víziparban dolgozva született meg az alapkoncepciónk: tervezés, gyártás és teljeskörű végfelhasználói szolgáltatás egy kézből.

Így jött létre a Grünwald Engineering mint mérnöki tervező iroda, a Grünwald Factory mint gyár, és a Grünwald Service mint gyártói képzettségű mélyépítő divízió.

Grünwald Engineering - a Mérnöki iroda

Jelenünk

Cégcsoportunk jelenleg közel száz munkatársal dolgozik 5 telephelyen, és 50 különféle speciális jármű áll rendelkezésünkre.

Fontos számunkra, hogy termékeinket Magyarországon fejlesszük, a legmodernebb technológiák alkalmazásával hazánkban gyártsuk. Hazánkban egyedülálló módon mi nem csak megtervezzük és eladjuk, de magasan képzett szakembereink által megrendelőink számára kiszállítjuk, telepítjük, karbantartjuk, és ha kell garanciában vagy azután szervízeljük a műtárgyakat.

Elmondhatjuk, hogy a több ezer esővízgyűjtő és szennyvíztisztító rendszer tervezését, gyártását és beépítését követően olyan mértékű know how halmozódott fel kollégáinkban, ami Európai mércével is egyedülálló.

Fejlődés

Kollégáink számára a továbbképzés elsőrendű feladat, így minden évben nemzetközi kiállítások, szakmai konferenciák látogatásával építjük tovább tudásunkat.

A közvetlen a tevékenységükhöz kapcsolódó pl. OKJ-s képzések mellett olyan közvetett előnyöket biztosító oktatásokat is támogatunk, mint például angol nyelvi tanfolyamok, Pálinka Egyetem.

A mentális fejlődés mellett a fizikai állapot is fontos, ezért minden kollégánk sport tevékenységét részben vagy egészben cégünk támogatja.

Fontosnak tartjuk az utánpótlás keresést, ezért ipari iskolák számára kamara által akkreditált képzőhelyként működünk. Büszkék vagyunk mérnöki gyakornoki programunkra is, ahol több ifjú kolléga már nemzetközi szinten is bizonyította rátermettségét.

Társadalmi szerepvállalás

Grünwald társadalmi szerepvállalás

Fontosnak tartjuk a helyi és környékbeli társadalmi célok támogatását. Hozzájárultunk többek között a Mosonmagyaróvári Ijász Sportegyesület, a Mosonmagyaróvári Futballcsapat és a Türje SE működéséhez.

Támogatjuk a Sümegi és Keszthelyi Mentőállomások munkáját, a Mosonmagyaróvár Iparos Székház felújítását, de helyi közösségi események, például a türjei szüreti fesztivál támogatása is rendszeres részünkről.

Néhány elégedett partnerünk